3-2-1 ŠTART (1. kolo) - výsledky a zhodnotenie

Facebook icon

Plavecké preteky, ktoré sme ako organizátori usporiadali 4. a 5. marca 2023, predstavovali pre nás premiéru a úvodné kolo podujatia 3-2-1 ŠTART. Bol to náš prvý pokus o vytvorenie výnimočného plaveckého zážitku pre mladých plavcov zo Slovenska a sme nadšení, že sa nám to podarilo.

Privítali sme 274 talentovaných plavcov, ktorí prišli pretekať z celkovo 20 plaveckých klubov zo Slovenska. Bola to príležitosť pre mladých plavcov stretnúť sa a súťažiť medzi sebou a ukázať svoje plavecké schopnosti.

Chceli by sme srdečne pogratulovať všetkým pretekárom k ich skvelým výkonom. Taktiež by sme chceli poďakovať všetkým, ktorí pomohli s organizáciou tohto podujatia. Bez vašej podpory by sa tento moment nemohol stať skutočnosťou. Od dobrovoľníkov, rodičov, trénerov a všetkých ostatných, ktorí prispeli svojou prácou a časom, ďakujeme. Ďakujeme taktiež partnerom podujatia, najmä hlavnému mestu SR Bratislava, za finančnú podporu podujatia.

Tešíme sa na druhé kolo podujatia 3-2-1 ŠTART, ktoré sa bude konať v júni. Veríme, že si to všetci užili, a že sa budú tešiť na ďalšiu príležitosť súťažiť a stretnúť sa s plavcami z rôznych klubov. Veríme, že toto podujatie im poskytlo motiváciu na ďalší rozvoj ich plaveckých schopností.

Vidíme sa v júni!



« späť