Úspešné 1. kolo ORCA CHILDREN CUPu

Facebook icon

ORCA CHILDREN CUP, ktorý sa konal 11. a 12. februára v Bratislave, bol výnimočnou plaveckou súťažou, na ktorej sa zúčastnilo viac ako 450 plavcov zo 40 klubov zo Slovenska, Česka, Rakúska, Maďarska a Ukrajiny. Súťaž bola prvým podujatím ORCA v tomto roku a predstavila pozoruhodný talent mladých plavcov z celého regiónu.

Všetkým víťazom srdečne blahoželáme k ich výnimočným výsledkom. Na základe výsledkov plavcov z domáceho klubu predpokladáme, že väčšina účastníkov dosiahla vo väčšine štartov svoje osobné maximá. A to už je naozaj niečo. Celkový najlepší bodový výsledok (na základe bodových výsledkov v 4 disciplínach) získala Čierna Sára z Jazzmanov Žatec. Tento úspech je dôkazom tvrdej práce a odhodlania mladých športovcov a ich trénerov.

Úspech ORCA CHILDREN CUP-u pripravil pôdu pre sériu nadchádzajúcich podujatí. V marci nás čaká 1. etapa úplne nového podujatia 3-2-1 ŠTART. Po ňom bude v apríli nasledovať podujatie SWIM4LIFE, ktoré sľubuje viac ako len ďalšie plavecké preteky. V máji nás čaká podujatie roka, tradičný ORCA CUP, a neskôr ďalšie zaujímavé podujatia.

Úspech ORCA CHILDREN CUP-u by nebol možný bez podpory všetkých klubov, plavcov, trénerov, rodičov, plaveckých funkcionárov a dobrovoľníkov. Všetkým, ktorí sa podieľali na tom, že podujatie bolo veľmi úspešné, by sme sa chceli úprimne poďakovať.

ORCA CHILDREN CUP ukázal neuveriteľný talent mladých plavcov a poskytol im platformu na prezentáciu ich schopností. Dúfame, že toto podujatie a nadchádzajúce súťaže budú inšpiráciou a motiváciou pre mladých plavcov, aby naďalej tvrdo pracovali na svojich cieľoch. Tešíme sa na všetkých, ktorí sa čoskoro opäť stretnú v Bratislave.



« späť